Palvelut

Suunnittelu

Oven tai ikkunan valitseminen on erittäin helppoa, koska ammattitaitoiset ja kokeneet myyjämme tarjoavat sinulle sitä varten kattavaa tukea. Ikkunan tilaaminen ei riipu pelkästään leveydestä ja korkeudesta. Tulee ottaa huomioon myös kodin pohjaratkaisu ja se, tarvitaanko esimerkiksi hyvä melunvaimennus, auringonsuoja tai lämmöneristävyys.

Asiantuntijamme auttavat sinua myös pintakäsittelyn valinnassa, jossa on loputtomasti mahdollisuuksia. Olemme sinua varten aina olemassa!

Myyntinäyttely

Myymälästä löytyvät kaikki valmistamamme ovet ja ikkunat, joiden valikoima on erittäin laaja.

Lisäksi tarjoamme loputtomasti erilaisia painikkeita, petsisävyjä, lasiratkaisuja ja paljon muuta, jotta voit saada aikaan todella yksilöllisen kodin.

Varaa myyntihenkilökunnan kanssa sopiva aika, ja löydämme sinulle parhaan ratkaisun!

Mittaus

Mittauksen aikana arvioidaan, miten asiakkaan kanssa yhdessä valitut valitsemat ikkunamallit sopivat seinärakenteeseen, ja annetaan neuvoja ikkunan asentamisesta. Lisäksi ehdotetaan parhaat ratkaisut ikkunoiden kiinnittämiseen, saumaukseen ja myöhempään ikkunan ympärysten viimeistelyyn.

Jos asennusasiantuntijamme toteaa, että asiakkaan haluama suunnitelma ei ole paras idea, ehdotamme omaa ratkaisuamme.

Valmistus

Ovien ja ikkunoiden valmistus tarkoittaa yhteistyötä asiantuntijoiden, oikeiden kumppanien ja tavarantoimittajien välillä. Vain alansa huippuhenkilöiden kanssa työtä tekemällä voimme varmistaa, että kaikki sujuu. Tiedämme, että jokainen ikkuna on näkymä maailmaan, minkä vuoksi kiinnitämme valmistuksessa suurta huomiota laatuun ja olemme ylpeitä siitä. Käytämme sekä koneita että käsityötä: kaikkien tuotteidemme pintakäsittely ja laatu varmistetaan käsityönä.

Pintakäsittelemme ikkunat laadukkailla maaleilla ja noudatamme ISO 9001 -standardin vaatimuksia. Meille on erittäin tärkeä myös ympäristön turvallisuus, joten käytämme muun muassa vihreää sähköä ja kierrätämme teollisuusjätteen.

Jälkihuolto

Tuotteitamme koskee kahden vuoden Fenestra-takuu. Takuun lisäksi huollamme ja korjaamme tarvittaessa kaikkia tuotteitamme.

Huoltotoimina tarjoamme ikkunoiden säätöä ja voitelua. Jotta ikkunat ja ovet kestävät pitkään, niitä tulee huoltaa vähintään kerran vuodessa. Jos ne silti vaurioituvat, kerromme sinulle, onko vaurio korjattavissa ja miten se voidaan korjata.

Takuuasioissa ota rohkeasti yhteyttä meihin TÄSTÄ. Suosittelemme, että noudatat myös huolto-ohjeitamme, jotka löydät TÄSTÄ.