Kaksipuitteinen puuikkuna BASIC

Kestävä, energiatehokas ja helppohoitoinen Fenestra Basic -ikkuna soveltuu erityisesti vanhoihin rakennuksiin, joissa halutaan säilyttää alkuperäisen puuikkunan ulkonäkö ja tunnelma. Sivusaranoitu puuikkuna, jossa valtaosa osia on puuta. Vain alakarmia ja vaakasuoraa jakokarmia peittää alumiini. Ikkunaan voi haluttaessa tilata tuuletusventtiilit, hyönteisverkot, sälekaihtimet, tuuletuspuitteet ja -luukut sekä koristelistat.Mallilla on laaja valikoima erilaisia pinnoitusratkaisuja. Kaikki tuotteemme ovat testauslaboratorioiden hyväksymiä.

 

Fenestra FW-Basic on oikea puusepäntyön taidonnäyte. Se on sisäänpäin aukeava kaksipuitteinen kolmilasinen MSE-tyypin puuikkuna.

Kaksipuitteinen puuikkuna BASIC

  • sisäänpäin avautuva kolmilasinen puuikkuna
  • kestävä ja helppohoitoinen
  • valmistettu laadukkaista materiaaleista, täyttää EVS-EN 14351 -standardin laatuvaatimukset
  • laaja valikoima lasielementtejä
  • selektiivilasi varmistaa huipputason lämmöneristävyyden
  • erimuotoisten ikkunoiden mahdollisuus: pyöreät, kaarevat, vinokulmaiset jne.
fenestra_kaheraamiline-puitalumiiniumaken_passive-1

Puutavara

Mänty.
Peittomaalatuissa ikkunoissa näkyvät pinnat oksattomia ja sormijatkettuja, vakiolaatuluokka V (RT 103241). Kuultokäsitellyissä ikkunoissa sisäpuitteessa jatkamaton puutavara-aihio, muut näkyvät pinnat oksattomia ja sormijatkettuja, vakiolaatuluokka V (RT 103241).

fenestra_kaheraamne_puitaken_basic-1

Myrskylistat / vaaka välikarmiverhous

Alakarmin myrkyspelti ja vaakavälikarmin ulkoverhous alumiinia.

fenestra_kaheraamiline-puitalumiiniumaken_passive-1

Lasit

Ulkopuitteessa on vakiolasina 4 mm paksu float-lasi ja sisäpuitteessa kaksinkertainen SFS-standardin mukainen lasielementti. Sisäpuitteessa käytämme argontäytteistä kaksinkertaista selektiivipintaista lasielementtiä. Ulkopuitteessa käytämme vakioratkaisuna 4 mm paksua lasia.

TUOTTEEN TEKNISET TIEDOT

fenestra_lukand_roduuks_fenix_patio_2

U-Arvo ja E-luku: ?

Vakiolaseilla 0,96 W/m²K
Erikoislaseilla 0,75 W/m²K

fenestra_lukand_roduuks_fenix_patio_2

Ääneneristävyys: ?

Vakiolasilla:
Rw = 42-50 dB
Ctr = 35-47 dB

fenestra_lukand_roduuks_fenix_patio_2

Muut ominaisuudet:

Ilmanpitävyys – luokka 4
Tuulenpaineenkestävyys – luokka C3
Sateenpitävyys – luokka E900
testattu ikkunakoko 1190×1190 (EES Oy)

fenestra_lukand_roduuks_fenix_patio_2

Mitat ja kokorajat:

Karmin vakiosyvyydet 130 mm, 170 mm ja 210 mm.
Suositeltu pinta-ala puitteella 3 m², karmilla 6 m²
Mittatilaustyönä suuremmat mitat mahdollisia.
Tarjoamme erimuotoisia ikkunoita – pyöreitä, kaarevia, vinokulmaisia jne.

fenestra_lukand_roduuks_fenix_patio_2

Pintakäsittely:

Puuosat pintakäsitellään tehtaissamme säänkestävillä maaleilla (RAL), petseillä tai lakoilla (AkzoNobel TINTEX). Värivalikoima on laaja.

Lisätarvikkeet

Kaksipuitteinen puuikkuna BASIC

Fenestran tuotteilla painikkeet ja aukipitolaitteet sisältyvät jo vakiovarusteisiin. Meiltä saat sopivat painikkeet myös lapsilukolla varustettuna ja juuri niihin ikkunoihin ja parvekeoviin, joihin tarvitset niitä. Eri malleja on paljon: katso vakiovalikoima alempana ja löydä juuri itsellesi oikea.

Kaksipuitteinen puuikkuna BASIC

Fenestran ikkunoiden ja parvekeovien värivalikoima on laaja. Sopivan värisävyn voit valita RAL- tai RR-värikartasta; petsauksen sävyn Akzo TINTEX -värikartasta.

Kaksipuitteinen puuikkuna BASIC

Sekä puuikkunoita että puualumiini-ikkunoita voi tilata kooltaan ja muodoltaan hyvin erilaisina. Ikkunat voivat olla suorakaiteen, neliön, kolmion tai puolisuunnikkaan muotoisia, pyöreitä, vinokulmia tai kaaria sisältäviä – mikä sinulle on parhaiten sopiva.

Kaksipuitteinen puuikkuna BASIC

Ikkunalasi voi olla kodin koristeena tai tarvittaessa myös estää näkymän ulkoa sisälle tai sisältä ulos. Esimerkiksi pesuhuoneeseen sopii erittäin hyvin Satinovo-lasi, joka päästää valoa sisälle, mutta suojaa ulkona oleskelevien katseilta. Valikoima on riittävä, jotta jokainen löytää mieleisensä.

Kaksipuitteinen puuikkuna BASIC

Keväisin ja kesäisin tulee yhä taistella hyttysten, kärpästen ja muiden ikävien vieraiden kanssa. Tässä auttaa hyönteisverkko, joka voidaan asentaa sisäpuolelta tuuletusikkunoihin.

Kaksipuitteinen puuikkuna BASIC

Tyylikkäät ja sisustukseen sopivat sälekaihtimet tekevät kodista erittäin viihtyisän. Suosittelemme, että tilaat ne ikkunoiden kanssa, koska jälkiasennus vie huomattavasti enemmän aikaa ja rahaa.

Kaksipuitteinen puuikkuna BASIC

Tuuletusventtiilit auttavat varmistamaan kotona tehokkaan ilmanvaihdon pitäen sisäilman raikkaana ja terveellisenä. Venttiilit on suunniteltu siten, että ulkoilma sekoittuu huoneen yläosassa lämpimään sisäilmaan, minkä ansiosta huoneessa ei ole vetoa.