Fenestra-innovaatiot

Fenestra-ikkuna on suomalaisen insinöörityön taidonnäyte. Haastamme ajan, teknologian ja pohjoiset olosuhteet luomalla alati parempia ikkunoita ja ovia. Olemme kehittäneet lukuisia ainutlaatuisia innovaatioita, jotka tekevät ikkunoistamme teknisesti korkealuokkaisia sekä luotettavia ja miellyttäviä käyttää. Kiinnitämme erityistä huomiota kulutusosiemme materiaaleihin, jotta ne kestävät jatkuvassa käytössä.

Kytketty parvekeovi

Kytketty parvekeovi on Fenestran ainutlaatuinen tilaa säästävä innovaatio, jossa ovi aukeaa kokonaan ulospäin. Ääneneristävyys on huippuluokkaa.

Eristeharkkoruuvi

Eristeharkkoruuvimme on käänteentekevä ruuvi eristeharkkotalojen ikkuna-asennuksiin. Fenestra-eristeharkkoruuvi tarjoaa ainutlaatuista helppoutta ja täydellistä asennusvarmuutta.

Tuuletussalpa

Fenestra-tuuletussalpa muuttaa tuuletusikkunan käytettävyyden nerokkaan yksinkertaiseksi tarjoten toimivuutta ja käyttövarmuutta vuosikymmenestä toiseen. Kaksi yhteenliitettyä ikkunaa on helppo avata yhdellä sormella vaikka pesua varten.

Ulkopuitteen ikkunalukitsin

Ulkopuitteen Fenestra-ikkunalukitsin avaa sisään aukeavan ikkunan yksinkertaisen helposti. Lukituksen indikaattori näyttää selkeästi, onko ikkuna auki vai kiinni.

Eristyslasi

Ikkunoissamme on edistykselliset, tinkimättömästi toteutetut eristyslasit, jotka takaavat huippuluokan lämmöneristävyyden.