Yhtiöstä

Fenestra tarjoaa laadukkaat ja energiatehokkaat puu-alumiini ikkunat ja ovet, täysalumiiniset ikkuna-, ovi- ja lasiseinäratkaisut sekä perinteiset puuikkunat yli 70 vuoden kokemuksella. Valmistamme ikkunoita ja ovia kahdessa tehtaassa, joista toinen sijaitsee Loimaalla ja toinen Tallinnassa. Fenestran myyntinäyttelytiloissa asiakkaat voivat käydä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Valikoimastamme löytyy tuotteita sekä asuin- että julkisiin rakennuksiin, lisäksi panostamme voimakkaasti persoonallisiin ratkaisuihin.

Tiedämme, että kahta samanlaista kotia ei ole, minkä vuoksi kaikki Fenestran ikkunat valmistuvat mittatilauksesta. Niitä tuottaessamme työskentelemme sekä käsin että koneilla saavuttaaksemme parhaan laadun. Tutustu tuotteisiimme ja lahjoita kodillesi ikkunat vuosikausiksi!

Ikkunoiden ja ovien sekä niiden varusteiden ja ominaisuuksien valinnassa on loputtomasti erilaisia mahdollisuuksia. Asiantuntijamme auttavat sinua alusta asti valinnoissasi. Olemme sinua varten aina olemassa!

70

vuoden tietämys ja kokemus

68 000

valmistettua yksikköä vuonna 2020

85%

asiakkaista suosittaa meitä muillekin

34%

myynnin kasvu vuonna 2020

Missio

Jatkaen parhaita valmistusperinteitä tarjoamme asiakkaiden yksilöllisten toiveiden mukaisia, ympäristöä vähän kuormittavia, energiatehokkaita ja pitkäkestoisia ikkunoita ja parvekeovia.

Visio

Parhaalla tiimillä parhaat ikkunat ja parvekeovet kaikille.

Todistukset

Fenestra Suomi Oy:llä on oikeus käyttää avainlippu -merkkiä kaikille Suomessa valmistamilleen tuotteille, tuoteryhmille ja palveluille.

Fenestra AS:illä on myynnin, asennuksen ja valmistusprosessien laatutodistus
ISO 9001:2015 kaikille Virossa valmistamilleen tuotteille, tuoteryhmille ja palveluille.