Näin Fenestra Ikkunaremontti etenee

Vuosikymmenten kokemus on opettanut meille parhaan mahdollisen tavan toteuttaa ikkunaremontti ja uudiskohteiden ikkuna-asennukset vuodenajasta riippumatta. Pidämme huolta siitä, että ikkunaremontti on mahdollisimman sujuva niin remontin toteuttajalle kuin kohteen loppukäyttäjällekin.

Suunnittelu

Onnistunut ikkunaremontti alkaa ammattitaitoisesta suunnittelusta. Parhaan lopputuloksen takaamiseksi tulemme tekemään suunnitelman kohteeseen veloituksetta.

Tilaus

Laadimme ikkunatarjouksen kohdekartoituksen pohjalta. Hyväksyttyäsi sen teemme kanssasi sopimuksen uusien ikkunoidesi rahoituksesta, toimitusajasta ja asennusaikataulusta. Kotitalousasiakkaana olet asennustyön osalta oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Valmistelut

Tilauksen yhteydessä teemme kanssasi remonttiaikataulun, joka pitää. Hoidamme sovitusti vanhojen ikkunoiden ja rakenteiden purkamisen sekä jätteiden hävittämisen ekologisesti lajiteltuna.

Asennus

Ennen asennusta huolehdimme uusien ikkunoidesi toimituksesta remonttikohteeseen. Asennuksen jälkeen teemme aina lopputarkastuksen ja laadimme yhdessä kanssasi kohteen luovutusasiakirjan.

Takuu

Kaikki Fenestra-tuotteet on suunniteltu ja tehty kestämään aikaa ja pohjoisia oloja. Siksi tarjoamme täyden takuun niin ikkunoille kuin tekemällemme asennustyölle. Lue enemmän TÄSTÄ

Tyytyväisyys

Paras takuumme on, että olet aidosti tyytyväinen tuotteisiimme ja palveluumme, ja voit suositella meitä myös ystävillesi. Kartoitamme jatkuvasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja kehitämme toimintaamme sen ehdoilla.